Discussions

Ask a Question

unable to connect aws account

the cloud formation template is not working , its producing given error Received response status [FAILED] from custom resource. Message returned: Missing Required Params Pls can you help

Template Format error

After creating and logging into my account, when I attempted to connect with AWS and clicked on the "Connect" button, an error occurred. The error message displayed: "Template format error: YAML not well-formed (line 2, column 3)." I would appreciate your assistance in resolving this issue. Thank you.

Attak_range splunk template

I have deployed the attack range splunk template. Now I would like to simulate some attacks with python attack_range.py but I don't know where is it installed? Or should I deploy in another machine ? If yes, how can I indicate to use the deployed machine during the build ? Tks, Br, Tommy

We couldn't power off those instances right now because some are already busy.

Guys, I am unable to stop, reboot or revert the machines in a range which are stuck at launching or storing. Any idea how to fix this?

Cannot access the labs

Whether I try to access from the web console or with VPN: xxxx.access-snaplabs.io is not resolvable so I canot access the lab.

E-Mail address

Hi. How can I change my e-mail address if I do not have access to registered address? Thanks.

Stuck at Launching

How to fix that some boxes of the spark lab (and other labs which are "bigger") stuck at "launching". Tried a lot so far. - Every new start there other boxes stuck an "launching". - Sometimes boxes come from "launching" to "running" when I delete another box. - The "launching" boxes don't appear in the ec2 dashboard. - It is not possible to delete boxes and make a new template of a smaller version of the lab because when machines are launching templating is not allowed. Please fix this issue. The lab is not usable.

Attack box error

~/cobaltstrike> sudo ./teamserver 10.10.5.50 Passw0rd! c2-profiles/normal/webbug.profile I get error message stating user has no access.

Payloads are not generating

I have repeated the same steps well enough that they haunt my sleep. At this point I am almost quite literally repeating the instructional material in my sleep. I've revisited the payload generation step where all stageless payloads are generated, yet REGARDLESS OF WHAT DIRECTORY I select ... nothing seems to work. The Cobalt Strike application is perfectly happy LYING TO ME about it's successful action. I've repeated these steps, rebooted the VMs, reverted back to snapshot and yet it still haunts like a RAVEN....EVERMORE. Please help, my poor lab hours have suffered enough.

unauthorized error message - cannot control my lab

taking my exam now and cannot continue.